ago 162017
 

Equip PB Els Tamarells

Amb motiu de les festes patronals de Campos, és jugar un torneig quadrangular de futbol, entre la P. B. Els Tamarells, La Penya Mallorquinista Es Vici, La Penya Madridista de Campos i un equip de Sa Ràpita.

La guanyadora del torneig, va ser la P. B. Els Tamarells que va aconseguir així el seu segon trofeu de la temporada, l’equip va ser dirigit per Joan Mas va estar format per Silvestre GarciasXisco Amor, Tomeu Estelrich, Miquel Vila, Tomeu Covas, Llorenç Dalmau, Antoni Vidal, Antoni Roig, Antoni Riera, Miquel Roig, Antoni Bonet i Jaume Vidal.

Penya Madridista
En la primera semifinal, la P. B. Els Tamarells s’imposava per 8-0 a la Penya Mallorquinista, amb els gols de Llorenç Dalmau (2), Antoni Vidal (2), Tomeu Estelrich, Antoni Bonet, Miquel Vila, i un en pròpia porta.

Equip de Sa Ràpita
En l’altra semifinal la Penya Madridista s’imposava per 4-1 a Sa Ràpita, anotant Mateu Lladó (3) i Diego els gols dels blancs, mentre Angel marcava pels rapitencs.

Els quatre equips
En el partit per tercer i quart lloc, Sa Ràpita es va imposar a la Penya Mallorquinista per 4-1. En el partit més esperat la final, entre barcelonistes i madridistes, va guanyar la P. B. Els Tamarells, per un clar i rotund 4-1, el jugador més destacats fou Miquel Vila, autor de dos gols, afegits als de Llorenç Dalmau i Toni Roig. Acabat el torneig hi hagué entrega de trofeus i sopar en el mateix camp de futbol.

Entrega segon classificatEntrega primer classificatEntrega quart classificatEntrega tercer classificat

El pròxim dia 24 la P. B. Els Tamarells disputarà el Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, un quadrangular que començarà a les cinc i mitja de l’horabaixa, amb la participació de la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya San Mamés, la Penya Madridista Fusion Cafè i la nostra barcelonista.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat