gen 112017
 
Els tres equips en el centre del camp

Les tres penyes que participaren al torneig.

 

 Es Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig entre penyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra P. B.  Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

Equip PB Els Tamarells

Equip de la P. B. Els Tamarells

  La P. B. Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit ja en les dues edicions anteriors, guanyant els dos partits, 1-0 a la P. B. Peguera, amb gol de Jaume Vidal, i 5-2 a la P. B. Pollença, amb dos gols d’Antoni Bonet, dos de Jaume Vidal i un de Tomeu Martorell, per la nostra penya, i amb dianes de Joan Toni Martorell i Joan Miquel Planas pels pollencins.

La P. B. Pollença fou segona amb tres punts, guanyant per 5-2 a la P. B. Peguera, amb gols de Joan Toni Martorell (3), Francisco Cifre i Josep Gómez, mentre Santi Santos anotava per la P. B. Peguera.
L’equip de la P. B. Els Tamarells fou dirigit per Miquel Àngel Riera, ajudat per Miquel Roig, Pep González i David Garrido, Gaspar Noguera, i Guillem Pascual, i formaren Xim Vidal, Berna Pérez, Pau Martí, Kike Garzón, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Sans, Joan Obrador, Joan Marc Riera, Jaume Vidal, Antoni Xavier Oliver i Antoni Bonet.
Equip PB Pollença

Equip de la P. B. Pollença

El conjunt de la P. B. Pollença, baix les ordres de Joan Antoni Cifre, ajudat per Josep Capó, Josep Crespí i Joan Capellà, formà amb Pedro Bauçà, Miquel Amengual, Jaume Simó, Joan Sion Borràs, Joan Miquel Planas, Marc Llompart, Francisco Cifre, Joan Toni Martorell i Josep Gómez.
Equip PB Peguera

Equip de la P. B. Peguera

La P. B. Peguera, dirigida per Sebastián Palmer, se va alinear amb Gabriel Camps, Carlos Molina, Francisco Garrido, José Maria Sánchez, Manolo Díaz, Jaime Juan i Santiago Santos.
Entrega de trofeus

Entrega de trofeus.

Els àrbitres foren Òscar Escoda i Àngel Martínez. Acabat el torneig, en el mateix bar d’Es Torrentó, va tenir lloc un refrigeri i l’entrega de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports Pere Cler.
La P. B. Els Tamarells vol donar les gràcies a les penyes participants, als àrbitres, al C. E. Felanitx, a l’Ajuntament de Felanitx, i felicitar al nostre equip per l’esforç i la victòria.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat