jul 162014
 

El passat dia 4 de juliol, la Penya Blaugrana de Pollença va celebrar el XX aniversari de la seva fundació, al lloc habitual dels darrers sopars, el Restaurant Monument. El sopar va contar amb  l’assistència d’uns 50 socis.
L’inici de la penya comença els primers mesos de l’any 1994 i el Sr. Giusseppe Rizzi va tenir la idea de poder formar una penya blaugrana al nostre poble, va parlar amb una sèrie de persones molt barcelonistes i tiraren endavant.
El mes de maig del mateix 1994, reberen la conformitat del FCB com a penya oficial, la credencial 776 (la mateixa que tenim actualment i molt orgullosament ens sentim).
Un dels moments més emotius fou el sopar de la inauguració, en el qual varen poder comptar amb la presència de l’inoblidable Nicolau Casuas, això fou el 22 de juliol de 1994.
En el discurs amb motiu del XX aniversari, molt emotiu, del President Joan Antoni Cifre, es va tenir un record per la Directiva fundadora, amb un gran aplaudiment (hi havia 4 membres de la primera junta) i especialment als difunts, l’homenatge va per ells també. El parlament fou una repassada als anys viscuts per la Penya. I el moment emotiu va ser quan el President va comunicar que la Junta Directiva havia acordat col·laborar amb la compra d’una cadira per poder desplaçar-se el Sr Giusseppe Rizzi ( primer secretari de la penya), el qual per motius de salut no pot valer-se per ell mateix, una gran ovació per part dels presents va esclatar.
També comptarem amb la presència de l’exjugador Julio Alberto Moreno, una persona encantadora, que es va portar de meravella amb els nostres socis. Per acabar es va fer un sorteig d’una samarreta firmada per diversos jugadors del FCB, la mateixa la va guanyar el nostre i estimat soci Nadal Payeras.
Un gran acte per commemorar els primers vint anys de vida de la Penya Blaugrana de Pollença.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat