nov 092015
 

POSTER_2015-01(1) (1)

 

 

Com fa des de, un parell d’anys, la P.B. de Llubí, organitza el duatló, Fira de Sa Mel. La qual serà la VII edició, i se celebrarà el pròxim diumenge dia 15 a partir de les deu i mitja del matí a Llubí.

Aquest esdeveniment esportiu s’ha convertit en una fita molt interessant per un gran nombre d’esportistes, a la vegada que a nosaltres ens suposa un repte organitzatiu de gran exigència.

Aquest any hi ha novetats, respecte a les anteriors edicions, en primer lloc és puntuable per la Challenge Duatló cros és pla, de la qual som també organitzadors conjuntament amb dimonis de Costitx, Club ciclista de Vistalegre i el club de triatló de Montuïri,

L’altra novetat fa referència als premis, els atletes, tant masculí, com femení, que rebaixen el record de la prova, tendran un premi en metàl·lic de 200 Euros.

Gràcies a la col·laboració de tots els voluntaris, que tant durant la prova com en la seva preparació han fet possible que un any més que la nostra penya pugui tornar a organitzar aquest prova, que ja té un nom dins el calendari de l’atletisme de la nostra illa.

 

 

 

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat