nov 252014
 

PB1

Uns 33 socis de la Penya Barcelonista de Ferreries (Menorca) vam partir cap a Barcelona el passat dissabte 22 de novembre amb motiu de la inauguració de la nostra placa al Camp Nou.

PB4PB6

Durant el matí vam assistir al Palau Blaugrana per animar a l’equip de futbol sala i a la tarda, al voltant de les 18.30 h va tenir lloc l’acte inaugural de la placa de la nostra Penya. En aquesta celebració s’hi van sumar joves estudiants ferreriencs que resideixen a Barcelona i que no es van voler perdre aquesta festa. Entre tots érem més de 40 persones.

PB2
El F.C. Barcelona estava representat pel directiu Pau Vilanova, responsable de l’Àrea Social i de Penyes i l’exjugador “Pepito” Ramos.

PB7

Aquest fet ens va omplir d’orgull, ja que aquestes dues persones van ser les encarregades d’inaugurar la seu de la nostra Penya a Ferreries essent una gran satisfacció poder tenir els mateixos padrins. També vam comptar amb la presència d’Antoni Vallespir, president de la federació de penyes barcelonistes de les Illes Balears.
PB5

A les vuit del vespre, va començar el gran partit de futbol entre el F.C Barcelona i el Sevilla F.C, amb el rècord de gols a la lliga de Leo Messi inclòs. Una nit màgica.
PB3

El diumenge matí, abans de tornar cap a Menorca, vàrem poder gaudir de la visita al Museu del F.C. Barcelona amb Tour inclòs.

Va ser un cap de setmana per recordar. A Ferreries hi ha una dita que diu “Nosaltres hi érem”…. nosaltres hi érem el dia que Leo Messi va superar el rècord històric de Telmo Zarra. Però també hi era tota la gent del nostre poble que des de la seu de la nostra Penya animava i cercava la pancarta ferrerienca a la televisió.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat