jun 132018
 

Junta 11-05-18 cena Paparra

El passat dia 11 de maig, la P. B. de Menorca, va celebrar a la seva seu social de Maó, la seva junta General Ordinària.

El secretari Xiscu Rovellada va donar lectura de l’acte anterior la qual fou aprovada, seguidament el tresorer David Capó va donar compte dels ingressos i despeses, resultat un saldo positiu de 908,.00 Euros.
1er.- Lectura per part del secretari Xiscu Rovellada de l’acta de l’any anterior que fou aprobada per tots el presents, així com també que el nombre de penyistes era de 146 socis.
Es va acordar augmentar la junta directiva de 5 a 8 membres, els nous incorporat són José Olivera, Miguel Victory i Borja Llabrés.
Es va informar als socis dels actes solidaris on han participat la Penya, destacant l’aportació de 600 Euros amb la Gran Travessa de Marti Riera, el qual ha estat el primer en creuar el Canal Mallorca – Menorca, amb  lesió medular i que el té assegut a una cadira de rodes.
També hi va haver un sorteig per dues persones, per assistir al partit de lliga entre el F.C. Barcelona i la Reial Societat. essent el guanyadors els germana Juan Francisco Mora Guardia i Francisco Javier Mora Guardia.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat