mar 222017
 
IMG_7015

Julio Alberto amb membres de la Penya i amb el secretari de la nostra federació.

 

 

Ahir dimarts dia 21 de març, al vespre, vàrem tenir el plaer i l’honor de compartir taula i conversa amb el gran Julio Alberto Moreno Casas, més conegut com a Julio Alberto.

Exlateral esquerre del FC Barcelona entre els anys 1982 i 1991, i finalista de la Copa d’Europa l’any 1986 contra l’Steaua de Bucarest a Sevilla. El seu palmarès amb el Barça és molt ampli: 2 lligues, 3 copes del Rei, 2 copes de la Lliga i 1 Recopa d’Europa.

Aprofitant la seva estada a Mallorca, Julio Alberto va voler venir a la nostra seu del bar restaurant Es Llogaret de Palma per a presentar-nos la seva recent biografia (“Nunca recordaré haber muerto“), de la qual va signar diversos exemplars als nostres penyistes. Durant el sopar vàrem poder descobrir Julio Alberto com a un home senzill, amable, conversador, molt compromès amb el Barça, amb una gran visió dels aspectes psicològic i anímic dels jugadors de futbol, i amb unes idees molt interessants sobre com han de funcionar els equips de futbol i com cal gestionar les plantilles dins i fora del terreny de joc.

Des d’aquí volem donar les gràcies a Julio Alberto per la seva generositat, per voler compartir unes hores amb nosaltres i permetre’ns descobrir una llegenda del FC Barcelona que molts recordam dels nostres primers anys d’afició barcelonista a la infantesa. Com ja li vàrem dir, la Penya Blaugrana Sa Indioteria és casa seva i esperam que torni aviat a visitar-nos.

Moltes gràcies també al secretari de la Federació de Penyes, Òscar Escoda, per la seva companyia i assistència al sopar.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat