mai 192014
 

IMG-20140517-WA003

Tal com estava prevista el passat dissabte dia 17, la P.B. Sa Indioteria, es va unir a les penyes de les nostres illes, que ja tenen l’escut a la façana del Camp Nou.

1400567325553

El passat dissabte 17 de maig, a les 16.45 h, a la porta 32 del Camp Nou, es va realitzar l’acte d’inauguració de l’escut de la Penya Blaugrana Sa Indioteria de Palma.

L’acte va començar una hora i quart abans de l’inici del partit de la darrera jornada de Lliga BBVA entre el F.C. Barcelona i l’Atlètic de Madrid, amb la disputa del títol de Lliga en joc.

Per part de la Penya Blaugrana Sa Indioteria, hi varen assistir un total d’onze penyistes, al capdavant dels quals anaven el seu president (Laureano Vázquez Pinto), el seu vicepresident primer (Emilio Gómez González), el seu secretari (Melchor Belzunces Quintanilla), el seu tresorer (Blas García González) i el seu vocal (Antonio Pinya Pujol).
20140517_165457

Per part del F.C. Barcelona, hi assistiren en Manel Mangado, com a representant del club; en Josep Maldonado, vocal del patronat de la Fundació F.C. Barcelona i soci d’honor de la Penya Blaugrana Sa Indioteria; i n’Antoni Vallespir, president de la nostra Federació de Penyes.

A més a més, varen voler ser presents a l’acte d’inauguració de l’escut el periodista del Mundo Deportivo Alberto Sanchís i el mateix creador de la placa, en Ferran Garcia, qui va fer una feina excepcional.

A pesar del resultat final del partit de futbol, vàrem poder gaudir de la màgia del Camp Nou a un partit de màxima emoció on finalment l’Atlètic de Madrid va aconseguir un empat que li donava el títol de campió de Lliga.

Més tard, vàrem tenir l’honor de ser al Palau Blaugrana amb motiu de l’homenatge de comiat al jugador d’handbol Juanín García al partit entre el FC Barcelona i el BM Huesca.

Aquesta fou la nostra segona visita al Palau Blaugrana, ja que al migdia ja havíem estat al partit de futbol sala entre el F.C. Barcelona Alusport i el Montesinos Jumilla.

La jornada va acabar amb la visita al Mini Estadi per veure-hi l’enfrontament entre el Barça B i el Múrcia.

El diumenge 18 de maig la nostra penya va celebrar un dinar entre tots els membres de la seva expedició a un conegut restaurant del Port Olímpic de Barcelona, en el qual es repartiren recordatoris a tots els penyistes assistents i a les seves respectives parelles.

Sense cap mena de dubte, aquest va ser per a nosaltres un cap de setmana memorable que ja forma part de la història recent de la nostra penya.

Des d’aquí volem donar les gràcies al F.C. Barcelona perquè es va esforçar al màxim en l’organització d’aquesta jornada històrica amb la nostra penya, i fer menció especial dels assistents a la inauguració de l’escut perquè ens varen donar el seu afecte i suport a un acte tan emotiu i important per a nosaltres.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat