ago 132014
 

01

Amb motiu de la celebració del dotze aniversari de la P.B. Els Tamarells, i de l’entrega del carnet de soci d’honor numero 800, es varen reunir a Sa Rapita, unes quaranta persones, entre directius i ex directius.

 02

A la festa hi assistí l’actor de Crackòvia Oriol Cruz i l’ex jugadora internacional de FC Barcelona Mely Nicolau, directiva i sòcia d’Honor número 750 de la penya.

03
Aquest títol honorífic número 800 no va recaure en cap famós ni en cap personalitat amb vinculació amb el club, fou pel directiu Francesc Sola, que feia sols dues setmanes havia complit 80 anys, dels que ha dedicat 11 a la penya, amb la vitalitat i energia pròpies d’un jovenet. Durant l’acte els primers directius que coincidiren amb Francesc, ara fa onze anys, Antoni Capó, Guillem Pascual, Paul Aponte, Manu Noguera, David Garrido, i Sebastià Oliver li entregaren la samarreta amb el número 80 a l’espatlla.

04Just després les femenines de la junta directiva li regalaren un àlbum fotogràfic que recollia els millors moments de Francesc amb la penya. Per acabar, la fins aleshores darrera

 

05

sòcia d’Honor va llegir el nom del número 800, entregant amb el president de la penya el carnet acreditatiu. Fou una festa senzilla, familiar i entranyable, en la que es va aprofitar per bufar les espelmes del pastís, commemorant els 80 anys d’en Francesc i el 12è aniversari de la penya.

06

Perdona, ara mateix el comentari está tancat