set 162015
 

1.C.A. Santa Catalina

El C.D. Santa Catalina At., es va proclamar campió del torneig Vila de Peguera, d’alevins F-7, celebrat durant els dies 12 i 13 de Setembre al poliesportiu a Peguera i organitzat per la P. B. de Peguera.

3.Entrega final Trofeos (8)

 

A part del futbol, el torneig, tenia un caire solidari, ja que es sortejava una samarreta signada, per Messi, Neymar i Suarez, per recaptar fons i ajudar a la família del nin Izan, a que pugui ser tractat de la seva enfermedat als estats Units. Sebastià Palmer, president de la penya féu entrega de la recaptació aconseguida, 2.333,00 Euros.

2.Presentacion_Torneo (5)

El quadre d’honor d’aquesta tercera edició del torneig Vila de Peguera, va queda així, campió C.D. Santa Catalina At., segon classificat Sporting Ciutat de Palma, tercer U.E. Pla de na Tesa, i quart Sporting Sant Marçal, d’un total de setze participants.
3.Entrega final Trofeos (26)

 

L’acta de cloenda i d’entrega de trofeus, es va fer el diumenge el matí, amb la presència del batle de Calvià Alfonso Rodriguez, acompanyat de membres de l’equip de govern, així com una representació de la federació balear de futbol u de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat