des 172016
 

Trail Solidària 2015

Aquest diumenge dia 18,  hi ha 40 voluntaris, 250 objectes donats per establiments una previsió de 600 assistents amb un objectiu comú, aconseguir ajudar a Verònica i Alberto.


A partir de les 8,30 hores en el Parc Municipal de Felanitx la vida pot canviar per na Verònica i per n’Alberto.

Alberto Garcia

Alberto Garcia

Verònica Miranda

Verònica Miranda

El món de l’esport i la societat s’ha bolcat en les darreres setmanes per ajudar aquests dos nins, Verònica Miranda i Alberto Garcia, que diumenge seran els protagonistes en la III Trail Solidària organitzada per la P. B Els Tamarells.

Verónica Miranda Binimelis, de 7 anys, natural de Santanyí pateix la síndrome de Phelan-McDermid, o síndrome de d’elecció 22q13, una malaltia denominada rara, consistent en discapacitat intel·lectual, absència o retard de la parla, i trastorn de l’espectre autista.

Alberto Garcia Pérez, de 19 anys, natural de Felanitx, pateix la síndrome de Merrf, una malaltia mitocondrial també denominada rara, que causa mioclònies, epilèpsia i distròfia muscular.

Per ajudar a aconseguir la teràpia adequada i un futur tractament que necessita na Verònica com la cadira de rodes que precisa n’Alberto ens mobilitzarem aquest diumenge.
Biel Guasp (At. Balears)CE Felanitx
Esportistes de la talla de Marcus Walz (campió olímpic en piragüisme en els jocs de Rio 2016), Lluís Mas (ciclista professional del Caja Rural, medalla en els Jocs del Mediterrani), Tòfol Castanyer (campió del món de curses per muntanya), Miquel Capó (ultra fondista, segon a Everest Trail Race), Jaume Toni Munar (campió del Roland Garros júnior de tennis),

 

 

Miquel Capó

Raúl Pareja

Toni Peña (atleta maratonià, olímpic en els Jocs d’Atenes 2004),

 

Lluís MasMarga Fullana

 

 

 

 

 

 

Sebastiana Llabrés (record-woman de marató a Balears), Tolo Fiol (tercer en el Campionat del Món de 100 km en ruta), Miguel Heras (guanyador de la Salomon Ultra Pirineu), Joan Nadal (subcampió del món de triatló), Marga Fullana (5 vegades campiona del Món de mountain bike), Joan Campins (jugador del FC Barcelona i del Saragossa),

Jaume Antoni MunarJoan Campins

Joan Ferran Bernacer (jugador felanitxer del CAI Saragossa, 4t en el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola), Mateu Gamundí (ciclista campió d’Espanya en categoria cadet 2016),

Salvador Binimelis

 

Sebastiana LlabrésTòfol Castanyer

Joan NadalJoan Ferran Bernacer

Salvador Binimelis ( subcampió de la Copa Espanya de muntanya 2016), el R. Mallorca (gràcies a Raúl Pareja), l’At. Balears (gràcies a Biel Guasp), el CE Felanitx, el club Triatló Porto-Colom, el club Natació Felanitx, i molts més esportistes i entitats, s’ha involucrat amb la causa, de forma molt especial l’Ajuntament de Felanitx.

Com ho heu de fer participar? Venir al Parc Municipal a partir de les 8,30 hores i adquirir, a partir de dos euros, les paperetes que trobeu segons consciència i possibilitat. Hi haurà de temps fins a les 9,40 hores per comprar.

Marcus Cooper WalzMateu Gamundí

 

Mentre es fa el recompte, es rifaran i entregaran els vint primers regals que són penyores i objectes, signats o dedicats, per aquests grans esportistes. Seguidament, es donarà a conèixer la recaptació, que s’entregarà a parts iguales entre les dues famílies.

Uns parlaments i una gran foto de grup a l’escala del Parc donarà pas a la sortida dels participants, aproximadament damunt les 10,10 hores el grup de trail (que anirà per un recorregut de 17 km.) i a les 10,15 hores el grup de caminada que pujarà fins a Sant Salvador (amb un recorregut de 10 Km.). Tot just, anirem retornant al Parc on és podrà consultar en un tauler si les vostres paperetes tenen premi i podreu recollir el regal que us hagi correspost.

 

Tolo FiolToni Peña
En el 2014 fou per Joan Garcias Manresa de Campos, superàrem les 500 persones i 3.600 euros de recaptació, en el 2015 fou per Antoni Jiménez Oliver de Felanitx, més de 1000 persones assistiren i recaptàrem 12.400 euros. Ara és l’hora de donar la passa per Verónica i per Alberto. Diumenge es viurà una gran jornada solidària.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat