mar 142016
 
Archivo_001
El passat dissabte dia 12 i coincidint amb el partit de la jornada 29 de la Liga BBVA entre el Barça i el Getafe, la P. B. de Sa Indioteria, va rebre la visita del vicepresident de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals del F. C. Barcelona, Carles Vilarrubí.

El Vicepresident va aprofitar la seva estada a Mallorca, per visitar la P. B. de Sa Indioteria, i al mateix temps gaudir del partit de lliga entre el Barça i el Getafe, la P. B. de Sa Indioteria, se sent honrada amb aquesta visita i molt agraïda.

A part de veure el partit el senyor Villarubi, es va interessar pel funcionament de la penya i pels efectes de la insularitat en els desplaçaments que fan el penyistes par poder veure en directa els partits del Barça i altres temes relacionats amb el món penyista de les nostres Illes, no podia faltar comentar aspectes del moment actual que viu el nostre Barça, i del treball que dur a terme tant l’estaf tècnic com la Directiva.
Des de la nostra penya només tenim paraules d’agraïment per haver pogut conèixer de prop aquest convidat de luxe, Carles Vilarrubí, vicepresident segon del F. C. Barcelona.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat