mar 132018
 

WhatsApp Image 2018-03-04 at 20.41.05

El pròxim diumenge dia 18, la P. B. Els Tamarells de Felanitx, inaugurarà la seva nova seu, amb tot, una serià d’actes, que culminaren amb un dinar de germanor.

Aprofitant l’avinentesa del seu quinze aniversari, la P, B. Els Tamarells, també inaugurarà la seva nova seu la qual ocuparà tot una cantonada del carrer Horts, 50 de Felanitx, la nova seu espaiosa i amb molt de llum natural, tendra plata baixa i pis.

Dissabte dia 17 a les 20 h. en l’Auditori L’Esponja de Ses Salines, col·loqui monogràfic “Kubala, el jugador que va canviar la història” “Joan Casals, més que l’Avi”, amb assistència del Laszi Kubala fillJoan Casals “Avi del Barça”, Ricardo Serna, ex jugador del FC Barcelona, i Joan Poquí, periodista del Mundo Deportivo.
L’acta d’inauguració serà  el diumenge a les deu del matí, a les onze i mitja i a la casa de cultura de Felanitx hi haurà un col·loqui, amb la participació de José Luis CarazoQuique Guasch i Pere Escocar, el col·loqui dur per nom Trident Show.
A la una i mitja i al recinte Son Fuani de Campos, es durà a terme el dinar per celebrar el quinze aniversari de la penya.

Amb representació del FC Barcelona, autoritats, i els jugadors Ricardo Serna i Pablo Maqueda. Tindran lloc els homenatges al llegendari Laszi Kubala i a Joan Casals, l’Avi del Barça, a més distingirem al soci d’Honor 1.250. Hi haurà rifes i sortejos de viatges entre els assistents i entre tots els socis  sorteig de 8 viatges i entrada per anar a veure el partit FC Barcelona – R.Madrid (6 de maig).

Perdona, ara mateix el comentari está tancat