ago 142016
 

Sopar Els Tamarells a Ses Salines

 

Amb motiu del partit de tornada de la Supercopa, de dimecres dia 17, entre el Barça i el Sevilla la  P.B  Els Tamarells, amb la seva Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi al capdavant, està preparant el primer sopar amb socis de la temporada, a part del sopar també hi haurà sorteig d’entrades per assistir al Nou Camp.

El sopar començarà a les nou i mitja del vespre al Bar Ca Na Moreneta de Ses Salines, i serà una pa amb oliada variada (tres llesques), begudes, postres i cafès. El preu per socis és de 8 euros, i el de no socis 10 euros.

Un cop acabat el sopar, se sortejaran els següents premis.

– Entre tots els socis, 8 VIATGES amb entrada per anar a veure en el Camp Nou el partit de Lliga F. C. BARCELONA – AT. MADRID-

– Entre tots els socis, 8 VIATGES amb entrada per anar veure en el Camp Nou el primer partit de la lliguilla de la Champions League.

– Entre els socis assistents, un VIATGE per a DUES PERSONES, amb entrada en el Camp Nou, per a veure el primer partit de la Champions League que el Barça jugui a casa.

Després del sorteig, a les 23 hores, disposareu de diferents pantalles i ambientació barcelonista per viure el primer títol en joc, partit de tornada de la SUPERCOPA D’ESPANYA, FC BARCELONA – SEVILLA.

Vós podeu apuntar al telèfon 971 649284 (Bar Ca Na Moreneta) o deixar un whatsapp al directiu Miquel Contestí (600 440845), indicant el vostre nom, i si sou socis o no. Teniu de temps fins dimarts dia 16 al matí.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat