nov 102017
 

Socis en el Camp Nou

La nostra penya va organitzar els dies 3, 4 i 5 de novembre, una expedició a Barcelona amb la participació d’una trentena de socis, que va ser molt profitós.

Socis en el Palau Blaugrana

La festa va començar el divendres amb el partit de l’Eurolliga de bàsquet Barça Lassa – Olimpiakos, els nostres socis vibraren i gaudiren amb un gran partit de l’equip de Sito Alonso, que va guanyar 73-51 a l’actual subcampió d’Europa.

El dissabte matí tocava donar suport a la nostra sòcia Mariona Caldentey, l’equip femení del FC Barcelona jugava en el Mini Estadi davant l’Sporting Huelva. Na Mariona va disputar tot el partit i les barcelonistes guanyaren per 3-0, marcant la mallorquina Patricia Guijarro els dos primers gols.
Els socis en la redacció del Diari SportEls socis més joves observant com es munta la pàgina del diari

El dissabte migdia l’expedició féu una visita a la redacció del Diari Sport. El responsable de l’Àrea de Penyes Toni Closa, soci de la nostra penya, fou l’amfitrió i ens va mostrar els diferents departaments del rotatiu, li entregàrem el carnet de soci d’Honor 2017-2018, vàrem saber com es muntava una pàgina en el diari, i tinguérem l’oportunitat de fotografiar-nos amb els trofeus de la Lliga, la Copa i la Champions en un mural específicament adequat.
Entrega del carnet de soci a Toni Closa
El dissabte horabaixa era el torn de l’handbol, el FC Barcelona rebia al Zagred en el Palau en partit de la Copa d’Europa. Els blaugranes confirmaren la seva superioritat guanyant per 32-22.

El dissabte a la nit era l’hora del Barça de Messi, rebia al Sevilla en un partit que es preveia complicat i que l’equip de Valverde va guanyar per 2-1, amb dues dianes de Paco Alcácer.
Socis de la PB Els Tamarells amb els trofeus
El diumenge matí, els nostres socis pogueren fer el Tour Camp Nou Experience, visitant el Museu, la Llotja els vestidors, la gespa, les cabines de premsa i altres indrets de l’estadi barcelonista.

Altres es desplaçaren fins a la Ciutat Esportiva per veure el partit de la Divisió d’Honor juvenil, FC Barcelona-Sant Andreu, que guanyaren els barcelonistes per 4-0 i en el que hi jugà l’internacional de Petra Mateu Jaume Morey.

Per acabar, el diumenge a migdia, hoquei patins, en el Palau Blaugrana, encontre de Copa d’Europa FC Barcelona –Forte dei Marmi, també amb triomf per 2-0 pels barcelonistes.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat