ago 062017
 

Socis assistents al sopar

Gran resposta dels seguidors del Barça, als actes organitzats per la P. B. Els Tamarells a Santanyí, amb motiu de les festes patronals de Sant Jaume.

El primer acte va ser un partit de futbol set entre socis de la Penya, els dos equips era Amics de Miquel Vadell, contra amics de Miquel Escales, guanyant aquest darrer per un clar 8-5.
Amics de n'Escales
Els Amics de n’Escales varen formar amb Juanjo Bonet, Pere Estelrich, Martí LosaTomeu Estelrich, Llorenç Cànaves, Pedro Caldentey, Llorenç Dalmau. Miquel Escales i Albert Vicente.
Amics d'en Vadell
Els Amics d’en Vadell amb Miquel Reina, Albert Sitjar, Miquel Vila, Tomeu Covas, Cosme Salvà, Xavier Prohens, Antoni Vela, Rafel Ginard i Mateu Ferrer.
Els golejadors de l’equip guanyador varen ser Llorenç Dalmau amb 5, i Miquel Escales, Albert Vicente i Llorenç Canaves amb un gol per cap.
Els golejadors de l’equip amics de Miquel Vadell varen ser, Tomeu Coves en dos i amb un gol, Cosme Salvà, Albert Sitjar i Miquel Vila.
Els dos equips
Un cop acabat el partit, una trentena de socis es reuniren al Restaurant l’Arcada de Cala Figuera, per gaudir d’un bon sopar, amb el soci d’honor de la penya i actor del programa Crackòvia de TV3 Oriol Cruz.
Com ja és tradicional en haver acabat el sopar es varen sortejar 16 viatges entre tots els socis de la penya per anar a veure el Barça. I entre els assistents un viatge amb entrada per dues persones pel primer partit de lliga del Barça contra el Reial Betis, els afortunats varen ser.
– Soci núm. 592 Sebastià Rodríguez Binimelis (Santanyí)
– 1r suplent, soci núm. 760 Xavier Prohens Fernández (Santanyí)
– 2n suplent, soci núm. 518 Tomeu Estelrich Vidal (Santanyí)Per la pròxima setmana la nostra penya té dues activitats previstes, la primera l’assistència al Congrés Mundial de Penyes a Barcelona, el dilluns dia 7, i el dimarts a les set i mitja de l’horabaixa i amb motiu de les festes de la Mare de Déu a Campos, quadrangular entre la nostra penya i les penyes del Mallorca, del Madrid i un equip de Sa Ràpita.

   

Perdona, ara mateix el comentari está tancat