mar 202019
 

WhatsApp Image 2019-03-14 at 11.35.34

Amb motiu de la celebració de l’assemblea extraordinària de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears a Ciutadella, es duran, a terme una seria d’actes durant tot el cap de setmana.

L’assemblea començarà a les onze del matí a Ciutadella, i des de les nou una representació de les penyes menorquines jugaran un torneig de futbol vuit.

Un pic acabada l’assemblea dinar, de germanor entre l’una i mitja i les dues al Restaurant Club Nàutic de Ciutadella, moment que aprofitarà la federació per a fer entrega d’un plat commemoratiu, tant a les penyes assistents a l’assemblea com als participants dels partits de futbol, així com també els que el diumenge jugaran el torneig de pàdel i recorreran un tros del camí de Cavall.

Al vespre sopar al restaurant Ses Voltes, també de Ciutadella.

El diumenge, a partir de les nou torneig de pàdel, entre les penyes de Menorca i Mallorca, i el que vulguin podran fer un tros del camí de Cavalls, per tornar a dinar tots plegats, entre la una i mitja i les dues al restaurant Es Moli, de Ciutadella.

L’expedició mallorquina partirà el dissabte al matí d’Alcúdia a les nou del matí en Baleària, per tornar el diumenge al vespre a les deu de la nit amb la mateixa companyia.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat