jul 182017
 

Sopar amb socis de Santanyí 2016

Amb motiu de les festes de Sant Jaume, aquest cap de setmana la P. B. els Tamarells organitza dos actes a Santanyí.

  A les set i mitja de l’horabaixa en el camp municipal d’esports, partit de futbol-7 inter-socis de la P. B. Els Tamarells, Amics d’en Vadell vs Amics de n’Escales, on podran participar tots els socis santanyiners que hi vulguin prendre part (els qui no heu confirmat podeu fer inscripció fins divendres a pbelstamarells@gmail.com). El partit serà en la modalitat de futbol-7 amb quatre parts de 15 minuts cadascuna.
Equip PB Els TamarellsTrofeu Festes de Sant Jaume 003
I a les nou i mitja del vespre en el Restaurant L’Arcada de Cala Figuera, primer sopar amb socis de la nova temporada 2017-2018. El menú és: aperitius (calamars a la romana, dàtils amb béicon, croquetes casolanes), segon plat a escollir (tumbet de llom, tumbet de lluç fresc o pizza a la carta, postres (gelat), vi, cervesa i refrescs. El preu és de 20 euros pels socis, 22 pels no socis. Podeu fer la reserva a pbelstamarells@gmail.com i teniu de temps fins aquest dijous, les places són limitades i s’atendrà per ordre cronològic d’inscripció.
Durant l’acte es sortejaran, entre tots els socis, 8 viatges per veure el primer partit de Lliga del Barça en el Camp Nou, i 8 viatges per veure el segon. Entre els socis assistents, un viatge per a dues persones per anar a veure el segon partit de Lliga que l’equip de Valverde jugarà en el Camp Nou.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat