gen 092017
 
recepcion_equipo_juvenil_domingo

Recepció del Barça juvenil A, a membres de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Baleaers

 

Aquest passat cap de setmana, la P. B. de Peguera, ha estat present a tres actes, uns com organitzadors i els altres com a participant.

chocolatada_reyes_viernes

Els voluntaris de la xocolatada del dia de reis

 

torneo_felanitx_f7_sabado

Equip que va participar al torneig de Felanitx.

Com ja ha fet els darrers anys el divendres dia 6 festivitats dels reis, va organitzar una xocolatada per quatre-centes persones, amb les seves corresponents ensaïmades, que varen acudir a la plaça de l’església de Peguera, per acompanyar la colcada dels reis, que portaven les joguines pels nins de la població del municipi de Calvià.
El dissabte horabaixa varen participar en el torneig de futbol -7, que organitzava la P. B. Els Tamarells de Felanitx, i que era la segona edició del Memorial Francesc Sola, dissortadament per la P. B. de Peguera va perdre els dos partits, contra l’amfitriona la P. B. Els Tamarells i l’altra penya participant la P. B. de Pollença.

I ahir diumenge dia 8, el president de la penya Sebastian Palmer, amb representació de la penya fou present a la recepció que va oferir els Juvenils A del Barça, a l’Acadèmia Internacional de Tenis “Rafel Nadal” de Manacor, amb motiu del partit de lliga de divisió d’honor que va jugar contra el Manacor.

La recepció organitzada per la Federació de Penyes, va ser rebuda pel directiu de la Comissió Esportiva del Barcelona el senyor Josep Castella.

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat