mar 252019
 
Els president de les penyes assistents a l'assemblea.

Els president de les penyes assistents a l’assemblea.

Aquest cap de setmana la nostra federació ha celebrar una assemblea extraordinari a Ciutadella, on hi han participat 21 penyes de les 32 que la federació, presidida per Oscar Escoda.

El dissabte al matí la expedició mallorquina va partir en vaixell cap a Ciutadella, i un cop instal·lats al Hotel, els presidents de les penyes es varen dirigir al Casino, lloc on el esperava el president de la Federació i el president de la Penya de Ciutadella, per començar l’assemblea extraordinària.

Als participants al torneig de futbol set.

Als participants al torneig de futbol set.

Durant la celebració de la mateixa penyistes de Menorca, varen celebrar un torneig de futbol 7, per desprès reunir-se tots plegats per celebrar un dinar de germanor entre les penyes de totes les Illes, 14 de Mallorca, cinc de Menorca, una de Formentera i una d’Eiviisa (Santa Eularia des Riu), varen faltar a la gran cita onze penyes totes elles de Mallorca.

 

Moment en que el president Oscar Escoda comunica el nomenament de Joan Jose Estella com ambaixador de la Federació

Moment en que el president Oscar Escoda comunica el nomenament de Joan Jose Estella com ambaixador de la Federació

Durant el dinar es va donar a conèixer als penyistes que s’havia anomenant ambaixador  a Joan Josep Estella, ex-jugador del Barça, i que estava present en aquest acte i els altres expressament convidar per la Federació de Penyes, un pic acabat el dinar, Joan Jose Estella, es va posar a disposició dels present per contestar les preguntes li volguessin fer.

Els vespre un nou sopar de germanor, aquest a Ses Voltes, que va acabar a altes hores de la matinada, on el Sr. Estella, juntament amb el President Oscar Escoda, el secretari i el tresorer i algú penyista varen estar parlant de manera col·loquial a la terrassa de Ses voltes.

Els participants al torneig de padel.

Els participants al torneig de padel.

Participants a l'excursió del cami de cavalls.

Participants a l’excursió del cami de cavalls.

 

El diumenge al matí dues noves activitats, un torneig de padel i una petita excursió de deu quilometres pel camí de cavalls, acabant amb el dinar d’acomiadament d’aquest cap de setmana blaugrana a Ciutadella al restaurant Es Moli, la expedició mallorquina, una va partir amb el vaixell de les cinc i els altres amb el de les deu del vespre, aquest darrers encara varen tenir temps de veure els tres primers quarts del partit de basquet entre el Barça i el Reial Madrid, i varen tornar amb la satisfacció d’una nova victòria del nostre equip dins la pista del gran rival.

fotos

Perdona, ara mateix el comentari está tancat