des 172014
 

20141212_170519

Com cada any, i ja es costum desde fa 4 anys, la Penya Barcelonista de Binissalem, ha posat en marxa una campanya de recollida d’aliments amb l’objectiu d’incrementar les reserves del Rebost Solidari de Binissalem.

Tots els dies de partit, a la seva seu social (carrer de la Portella s/n): es recullen totes les donacions de tots els socis/es o interessats en podem aportar per aquesta causa. Des de la penya Barcelonista de Binissalem es recomana que sobretot es faci incís en els productes mes bàsics com son: llet, sucre i farina. Com es pot veure amb la fotografia de moment la campanya esta tenint un gran èxit, es duen recollits mes de dos centenars de productes.

Per altre banda, aquest any s’està celebrant el centenari del club local, el Club Deportiu Binissalem, com a degà del futbol Balear. En representació de la Penya Barcelonista de Binissalem: la presidenta Angela Llado Servera i el secretari Tomeu Vallori Sabater, varen fer entrega al president del club Jaume Vallès d’un record commemoratiu per aquesta gran celebració.

general dreta
 Publicat per a les 14:52

Perdona, ara mateix el comentari está tancat