feb 072017
 
Sopar a Santanyí 2017

Participants al sopa de Santanyí.

 

Coincidint amb el partit de semifinals de Copa,  F.C.  Barcelona – At. Madrid, a les 21 hores en el Bar Es Cassino de Cas Concos tindrà lloc el sopar amb socis de la P. B.  Els Tamarells.

 

El menú és de graellada de carn, amb patates, postres, beures i cafès; i el preu de 10 euros. Se celebraran sortejos de 18 viatges d’entre tots els socis, 8 pel partit de Lliga F.C. Barcelona – València (18 o 19 de març) i 10 pel partit de Lliga F. C. Barcelona – Sevilla (4 o 5 d’abril).

A més, entre els socis assistents al sopar tindrà lloc el sorteig d’un viatge per a dues persones, amb entrada pel partit F. C. Barcelona – València.

 

RESULTATS DELS SORTEJOS DEL SOPAR DEL DIA DE LA REAL SOCIETAT DINS SANTANYÍ.

Fa tres setmanes va tenir lloc en el Bar Can Piquer de Santanyí el sopar amb socis de la penya, coincidint amb el partit de Copa R. Societat – FC Barcelona. Els socis santanyiners gaudiren d’un bon ambient, de la victòria del conjunt de Luís Enrique a Anoeta, i d’un multitudinari sorteig de viatges, fins a 38!!

D’entre tots els socis:

– 8 pel partit de Lliga FC Barcelona – Leganés
– 10 pel partit de Lliga FC Barcelona – Sporting
– 10 pel partit de Lliga FC Barcelona – Celta
– 8 pel partit de Champions FC Barcelona – París SG

D’entre els socis assistents:

– Un viatge per a dues persones per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Leganés (dia 19 de febrer a les 20,45 hores). L’afortunat fou:

– Soci núm. 613 Jaume Rigo Tous (CAS CONCOS)
– 1r suplent, soci núm. 1035 Antoni Vidal Vidal (CALA FIGUERA)
– 2n suplent, soci núm. 1079 Cristian Fuster McAlpine (SANTANYÍ)

 
 
   

Perdona, ara mateix el comentari está tancat