mar 012016
 

IMG_20160219_201446

 

El passat 19 de Febrer, la P.  B. de Ciutadella, va celebrar la seva Assemblea General, al local social siutat al Bar Oar de Ciutadella.

A la mateixa i varen assistir cinquanta socis, als quals la Directiva els informa de la memòria de les activitats, de la situació econòmica, així com de les línies d’actuació per aquest any 2016.
IMG_20160219_202211

Entre els acords aprovats cal destacar els següents.

Donat que el nombre d’entrades, és prou limitat per les finals de Copa i Champions, que un soci que assisteixi a una final, no es pugui presentar a l’altre final a menys que hi hagi prou entrades, ja que no és just que un soci vagi a dues finals en la mateixa temporada deixant fora a socis que no hagin pogut anar a cap. Es va aprovar la proposta.

El president va proposar, com ja havien fet amb l’Associació contra el Càncer, que la penya col·labori amb Càritas amb una recollida d’aliments per persones necessitades de l’illa que l’estan passant malament amb la crisi. Aprovant-se la proposta i la recollida es farà cada setmana al nostre local social.
En el torn obert de paraules el Sr Soteres va proposar que la penya organitzi xarrades amb personatges del Món de l’Sport.

El Sr Santi Cardona, ex president, va recordar que en una assamblea anterior es va proposar que la penya donés un 0,7% dels beneficis a beneficencia. I també va proposar que es facin actes de germanor fer fomentar el caliu blaugrana amb paelles populars o caminades pel cami de cavalls ens dies festius.

I també de la propera trobada de Penya de Balears que es celebrarà aquest any a PAGUERA, pels possibles socis interessats en assistir-hi.

IMG_20160219_211449

El sorteig dels abonament, amb la copa guanyada per l’equip de futbol del a Penya.

En el sorteig dels 6 abonaments de la penya, exlcluint el partit entre el Barça i el Reial Madrid, a partits a decidir entre els assistents, aquest foren els afortunats, Montse Corcoll, Toni Taltavull Tugores i Jose Manuel Saurina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cap al final es varen procedir a sortejar els sis abonaments pels partits que els mateixos socis elegissin excloint el partit BARÇA- R. Madrid. Els agraciats varen ser: Montse Corcoll, Toni Taltavull Tugores i Jose Manuel Saurina.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat