feb 242019
 
IMG-20190222-WA0017
Amb la presencia de 69 socis la P. B. de Ciutadella, va celebrar la seva assemblea general ordinària d’aquest any 2019.

A part dels puts normals com la lectura de l’acta anterior, es va fer i informar als assistents dels actes realitzats durant l’any 2018, així com de la propera assemblea general que farà la Federació de Penyes Barcelonistes e les Illes Balears, el dia 23 de Març a Ciutadella, durant el cap de setmana del 23 i 24 a part de l’assemblea hi haurà altres activitats, un torneig de futbol set, un de paddel, un recorregut de part del camí de cavalls, conferències.

IMG-20190222-WA0020

Entre les propostes que es varen fer a l’assemblea cal destacar la d’un viatge col·lectiu a Barcelona per assistir al partit entre el Barça i l’Atlètic de Madrid, el qual coincideix amb el partit de basquet de la Eurolliga entre el C.S.K.A. de Moscou i el Barça.

Fou presentada als assistents la nova web de la penya, realitzada pel directiu Lluís Sastre.

Un cop acabat el torn de paraula oberta, es va fer un sorteig com cada any, de sis entrades entre els socis assistents i un sorteig entre tots els socis de la penya d’un viatge compost d’avió més hotel i entrada, l’afortunat d’aquest sorteig va ser el soci Fernando Olivera que viu a Maó.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat