set 062014
 

Federació de Penyes FCB Illes Balears

Per tal de donar el màxim d’informació del nostre estimar club, intentarem dins les nostres limitacions, posar cada setmana els resultats i classificacions de tot el futbol base del Barça.

Aquest cap de setmana, els equips juvenils “A” i “B” del Barça, i també els femenins “A” i “B”, comencen les seves respectives lligues.

Els juvenils, “A” de Divisió d’Honor, jugaran contra l’At. Balears dins Son Malferit a partir de les dotze del migdia del dia 7..

Els Juvenils “B” de lliga nacional juvenil, diumenge dia 7, jugaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a les dotze del migdia contra el Mollet U.E.

Les Femenines, de Primera Divisió, reben la visita del Collerense, també diumenge dia 7, juguen el partit a les dotze del migdia en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les femenines del “B”· que militen a la segona divisió nacional, visiten Vic, per enfrontar-se al Vic Unió Esportiva a partir de les quatre i mitja de l’horabaixa. En aquest grup també i juguen les mallorquines del Son Sardina.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat