ago 072017
 

 

IV-cartell campus

Amb motiu de les festes patronals de Porreres, amb honor de Sant Roc, patró de la Vila, la P. B. de Porreres, ha organitzat tes actes, dos els divendres dia onze d’agost i l’altre el dia tretze d’agost amb el qual col·laborarà.

El dia onze d’agost des de les nou del matí fins a les dotze i mitja del migdia, en el camp Municipal d’esports de Ses Forques, es durà a terme la quarta edició del Campus P. B. de Porreres, destinat a nins i nines d’edat compreses entre els cinc i dotze anys, inclusius.

CARTELL PRESENTACIO 2017 def-page-001CARTELL PRESENTACIO 2017 def-page-001
El mateix dia onze a les vuit i mitja del vespre, al centre cultural S’Escorxador i organitzat per la Penya, es farà la presentació del llibre d’Arcadi Alibes Riera, periodista i cap d’esports del canal 3/24 de T.V. de Catalunya “La Volta al món amb 80 maratons”.

Curses Sant Roc 2017

Dia 13 d’agost la penya col·laborarà amb la cursa popular que tendrà lloc a la plaça de la vila a partir de les cinc i mitja de l’horabaixa, que organitza atletisme Porreres, en total seran vuit curses entre les distintes categories per un circuit urbà.

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat