abr 152014
 

Federació de Penyes FCB Illes Balears
El passat divendres dia 11, va tenir lloc a Sa Pobla, la XI trobada de penyes de les Illes Balears, organitzada per la penya local amb la col·laboració de la nova federació i altres penyes.

Els convidats que venien en representació del Barça, abans d’assistir al sopar, varen visitar la nova seu de la penya de Sa Pobla, tant el senyor Maldonado, com en Norris, l’avi del Barça, i els altres convidats varen signar el llibre d’honor de la penya.

A l’entrada al poliesportiu, la comitiva oficial, va voler saludar els cuiners que preparaven l’arròs que després, havien d’assaborir, inclús Norris, va tirar un sac d’arròs dins la casserola.

L’entrada es va fer acompanyats per una colla de xeremiers i els cap grossos de Sa Pobla, i abans de sopar es va interpretar el nostre himne seguit per la gent en peu, mentre l’Avi del Barça, feia volar la nostra insígnia.

Un pic acabat el sopar, es va fer entrega d’un obsequi del Barça, a cadascuna de les penyes assistents a l’acte., i per part de la Federació i penya organitzadora d’una litografia, del pintor Fernando Piza, com a record d’aquesta nit.

També es va voler retre homenatge a l’ex jugadora del Barça femení, Melisa Nicolau, l’actual jugador del Barça B, i natural de Sa Pobla Joan Campins.

En l’àmbit cultural i humà, es va homenatjar a Alexandre Ballester cronista oficial de Sa Pobla, i l’associació Es Grifo, que promou la integració de les persones que pateixen minusvalidesa.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat